Cava Reserva Semi-Seco Ambrosia
Sinds 1946 houdt de familie MASCARÓ zich bezig met het controleren van de kwaliteit van haar producten gedurende het hele productieproces, van de wijngaard tot de fles.
De druiven die ze gebruiken om de op cava gebaseerde wijnen te maken, komen van onze boerderij «Mas Miquel» in Aiguamúrcia (Tarragona). Het plukken is volledig handmatig en de overdracht naar de kelder gebeurt in kleine dozen om de kwaliteit van de druiven maximaal te beschermen. Deze cava is gemaakt van 60% parellada, 30% Macabeo en 10% Xarelo.
"Ambrosia" betekent geurig, ook eten of drinken met een zachte en delicate smaak. In het oude Griekenland was "ambrosia" het drankje dat werd geserveerd door Ganymedes, een sterfelijk kind dat werd ontvoerd door Zeus die het drankje aan de goden serveerde om hen onsterfelijk te maken.
Deze cava is rond, fruitig en vol in de mond.
Koel serveren tussen 6 en 8ºC.
Deze Cava is ideaal om te drinken bij desserts.
Inhoud: 75 cl