100% biologisch

Artisanale Paccheri

Vorige Artikel 3 van 5 Volgende
€ 5,23 (inclusief btw)

De harde tarwe die wordt gebruikt voor de productie van de handgemaakte, biologische Paccheri van  Libera Terra wordt gezaaid tussen november en januari, in rotatie met peulvruchten, groenten en voeder. De verwijdering van vreemde kruiden gebeurt uitsluitend met mechanische middelen, zonder enig gebruik van synthetische stoffen. De oogst vindt plaats op volle rijpheid, tussen half juni en eind juli, afhankelijk van de jaren en hoogtes.

De kwaliteit van biologische durumtarwe uit Zuid-Italië, koudgeperst om zijn organoleptische eigenschappen te behouden, het licht kalkhoudende water, het mengsel en vacuüm kneden, evenals bronstrekken en langzaam drogen op lage temperatuur geven deze pasta een onmiskenbare kleur, smaak en consistentie, waardoor het alle sauzen en smaakmakers kan behouden en verbeteren.

De Paccheri Libera Terra zijn opgedragen aan Don Peppe Diana, de priester die op 19 maart 1994 in Casal di Principe in zijn kerk is vermoord, omdat hij nooit zijn hoofd heeft gebogen tegen het geweld en de arrogantie van de Camorra.

Inhoud: 500gr

Ingrediënten
Biologisch griesmeel van durumtarwe, water.

Winkelwagen

Geen artikelen in winkelwagen.
© 2018 - 2021 Fenomenaal Artisanaal | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel

Om deze webwinkel te bezoeken moet u 18 jaar of ouder zijn.