100% biologisch
Paté van aubergine, vegan
- aubergines gerijpt in de vlakte van Catania
- met extra vierge olijfolie
- met amandelen
De zaailingen worden in april geplant en op de grond en in het open veld gekweekt. Zodra ze de optimale rijpheid hebben bereikt, worden de aubergines van juli tot september met de hand geoogst in kratten, in verschillende gangen.
De Libera Terra Biologische Aubergine Paté heeft een omhullende textuur en een zachte en delicate smaak, het resultaat van de vakkundige combinatie van de romigheid en intense smaak van aubergines met een paar fijne ingrediënten van de mediterrane gastronomische traditie.
Het is ideaal om op brood te smeren voor een lekkere snack of aperitief en uitstekend geschikt voor het kruiden van voorgerechten of het verrijken van sauzen.
De paté is glutenvrij, lactosevrij en bevat geen kleur of smaakstoffen.
Inhoud: 130gr
Ingrediënten
aubergine 68%*, extra vergine olijfolie 25%*, rietsuiker*, basilicum*, wijnazijn*, zeezout, amandelen 1%*, peterselie*, knoflook*, rozemarijn*, zwarte peper*. * Van biologische landbouw.