Grissini bedekt met chocolade: Onbetwiste symbolen van de Piemontese bakkerij, knapperige ambassadeurs van de Italiaanse keuken al meer dan drie eeuwen, soepstengels vinden een onweerstaanbaar spel van texturen in chocolade.Deze…
Bepaalde creaties prikkelen alle zintuigen. Gouden kleur, voortreffelijk aroma, aangenaam om te bijten, een koekje moet zonder haast worden genoten. Wat wil je nog meer? De chocolade omhult de royale granen, waardoor elke hap nog…
Wat weet jij van een tarweveld? Als het je wat kan schelen kan ik je vertellen over de 100% biologische Italiaanse speltvelden waarmee Alce Nero de Speltkoekjes bereidt! Het koekje met goede en gezonde ingrediënten, het enige met…
∙ alleen koudgemalen biologisch durumtarwegriesmeel uit Zuid-Italië
∙ alleen biologische en Italiaanse extra vergine olijfolie en witte wijn
∙ zonder gehydrogeneerde vetten en zonder palmolie
∙ traditioneel recept zonder…